Risteilyt

Kultareitti - risteily

     

 

Jo vuodesta 1957 "Suomen kultareitti" risteilyt

 

RISTEILYAIKATAULU

 

Varaa paikkasi  ja tarkista lähtöaika sekä paikkatilanne numerosta 05 389 881. Vuoroajat lähtevät aina klo 14.10 lähtevät, mutta muiden risteilyjen lähdöt tai kesto saattaa muuttua tilaavan ryhmän mukaan.

 

Reittiliikenne eli vuoroajot ajalla 10.6 -20.8   joka ke,to,pe ja la klo 14.10, sunnuntaisin heinäkuussa klo 10      20€/aikuiset    10€/lapset (4-12-vuotiaat).

 

 

Purjehduskausi 15.5 -15.9. Tilausristeilyiden aikataulut voidaan räätälöidä erilaisten tarpeiden ja/tai aikataulujen mukaan ennakkovarauksin,  Kultapaketit mahdollisia ajalla 15.5 -15.9 ryhmille tilauksesta sis. lounas ja risteily. Risteilyn kesto n.2 tuntia. Jos ryhmä haluaa nauttia Löppösellä kahvit (ennakkovaraus), risteilyn kesto pidentyy n. 1 tunnilla. Alukseen mahtuu n. 100 hlöä, rekisteröity 120:lle.

 

Reittiliikenne eli vuoroajot ajalla 10.6 -20.8      20€/aikuiset    10€/lapset (4-12-vuotiaat).

 

Lähdöt ovat joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai kello 14.10. Kesto n. 3 tuntia. Mahdollisuus Löppösen kahveihin vuoroajolla Löppösen luolalla 5€/hlö sisältää kahvileivän.

 

Heinäkuussa myös sunnuntaisin lähtö klo 10.00. Kesto n. 2 tuntia. (ei kahvitusta Löppösen luolalla)

 

Laivana on Tuuletar II. Ryhmille tilauksesta myös karaokeristeilyjä tai spesifioituja risteilyjä kuten hää-,  synttäri- tai vienti- tai haku- risteilyt  Repovedellä ja Vuohijärvellä. Kysy tarjousta p. 05 389 881

 

Ryhmille Kultapaketti sis. lounas ja risteily 40€/hlö. Minimi ryhmäkoko 25 hlö.  Kysy tarjousta. Yksityisristeilyt hinnointellaan aikaperusteisesti.

 

     

 

Reitti kulkee Vuohijärveltä Repoveden puolelle, matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan, Mustalammen näkötornin ja Kuutinlahden uittorännin.

 

Voit myös tutustua viehättävään kappeliin Mäntysaaressa, joka on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa. Matkan aikana kuullaan historiikit ja tarut sekä yhdessä lauletaan tietysti merimieslaulut.

 

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä. Vuoroajolla mahdollisuus  Löppösen kahveihin Löppösen luolalla lisämaksusta. Siellä voit nähdä myös ikivanhoja kalliomaalauksia, joiden sanomaa voi miettiä Löppösen kahvia siemaillessa.

 

Jos haluatte nauttia kauniista Suomen luonnosta järviteitse, kannattaa ehdottomasti astua laivaan!