Risteilyt

Kultareitti - risteily

 

     

 

KATSO RISTEILYAIKATAULU

 

Jo vuodesta 1957 "Suomen kultareitti" risteilyt

 

Varaa paikkasi  ja tarkista lähtöaika sekä paikkatilanne numerosta 05 389 881. Vuoroajat lähtevät aina klo 14.10,(10.6-20.8). Muiden risteilyjen lähdöt tai kesto saattaa muuttua tilaavan ryhmän mukaan. Alus on katettu joten sadekeli ei haittaa. Liput voi lunastaa vastaanotosta tai suoraan laivalta. Jotkin risteilyt saattavat olla loppuunmyytyjä, joten varaustilanteen voi tarkistaa suoran myyntipalvelusta 05 389 881. Aluksessa on vessa

 

Purjehduskausi 15.5 -15.9. Tilausristeilyiden aikataulut voidaan räätälöidä erilaisten tarpeiden ja/tai aikataulujen mukaan ennakkovarauksin,  Kultapaketit mahdollisia ajalla 15.5 -15.9 ryhmille tilauksesta sis. lounas ja risteily. Risteilyn kesto n.2 tuntia. Alukseen mahtuu n. 100 hlöä ja Tuletar II on rekisteröity 120:lle.

 

Pyydämme asiakkaita ottamaan vallitsevan tilanteen huomioon. Laivaristeilylle ei voi tulla, jos asiakkaalla on yhtään flunssan oireita. Pestään käsiä, pysytään terveinä ja muistetaan turvavälit. 

 

Tilaa lippusi ennakkoon verkkokaupasta.

 

Reittiliikenne eli vuoroajot ajalla 10.6 -20.8     

 

21€/aikuiset    11€/lapset (4-12-vuotiaat).

 

Lähdöt ovat joka keskiviikko, torstai, perjantai ja lauantai 

 

kello 14.10. Kesto n. 3 tuntia.

 

Heinäkuussa myös sunnuntaisin lähtö klo 10.00. Kesto n. 2 tuntia. 

 

Laivana on Tuuletar II. Ryhmille tilauksesta myös luokkaretki-, karaokeristeilyjä tai spesifioituja risteilyjä kuten hää-,  synttäri- tai vienti- tai haku- risteilyt  Repovedellä ja Vuohijärvellä. Kysy tarjousta p. 05 389 881

 

Ryhmille Kultapaketti sis. lounas ja risteily 41€/hlö. Minimi ryhmäkoko 25 hlö. Alle 25 hlön ryhmille hinta 47€/hlö. Kysy tarjousta omalle ryhmällesi. Yksityisristeilyt hinnointellaan aikaperusteisesti.

 

     

 

Reitti kulkee Vuohijärveltä Repoveden puolelle, matkan varrella näet Lapinsalmen riippusillan, Löppösen luolan, jossa myös kalliomaalaus nähtävillä, Mustalammen näkötornin ja Kuutinlahden uittorännin.

 

Voit myös tutustua viehättävään kappeliin Mäntysaaressa, joka on yli 700 vuotta vanha saarihautausmaa. Matkan aikana kuullaan historiikit ja tarut sekä yhdessä lauletaan tietysti merimieslaulut.

 

Vesibussissa on A-oikeudet ja tarjolla on virvokkeita, kahvia, pikkulämpimiä, olutta ja viiniä. 

 

Jos haluatte nauttia kauniista Suomen luonnosta järviteitse, kannattaa ehdottomasti astua laivaan!