Mökit ja aitta

   

   

 

Mökit 16 - 17 on varusteltu keittomahdollisuudella, wc ja suihku, jääkaappi, micro, kahvinkeitin ja tv. Mökit ovat leiritasoisia ja niissä on kerrossängyt. Mökeissä 16 ja 17 hintaan kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökkeihin mahtuu 4 hlöä. Ne sijaitsevat päärakennuksen läheisyydessä. Huomio perushinta on mökeissä 16 ja 17 kahdelle. 

 

Pihamökit, leirintämökit ja aitta vuokrattavissa aikavälillä 1.5-30.9.
 

 

     

Mökit 18 - 21 ovat ilman mukavuuksia ja ne sijaitsevat lähes Vuohijärven rannassa. Keittopaikka, wc ja suihku sijaitsevat mökkien lähellä. Mökeissä on kerrossängyt ja ne ovat leiritasoisia.Mökkinumerot 18 ja 19 mahtuu 4 hlöä ja mökkinumerot 20 ja 21 3 hlöä.

 

Aitta sijaitsee lähellä rantaa ja on tunnelmallinen suurellekin seurueelle. Yhteensä 12 hengelle. Ala-aitassa on retrohenkiset hetekat kuudelle ja samoin ylä-aitassa.

 

Pihamökkeihin ja aittaan kuuluu ravintolan ja terassin elämä viikonloppuisin, joten jos kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta, emme silloin suosittele pihamökkejä majoitusmuodoksi.

 

Ratavartijan mökki on tunnelmallinen, mukavuuksilla varusteltu mökki. Mökissä on takka ja kaksi huonetta. Mökki on sisustettu vanhanajan tyyliin ja sieltä on järvinäköala. Mökissä jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, keittomahdollisuus. Mökissä myös ilmalämpöpumppu sekä TV. 

 

Leirintäalueen mökit, ovat vaatimattomia leirintämökkjeä leirintäalueen puolella. Huoltorakennus lähellä, jossa wc/suihkut ja keittomahdollisuus. Mökkeihin mahtuu 2 hlöä.  Ei kylmäsäilytys mahdollisuutta. Mökeissä eikä huoltorakennuksessa ole jääkaappia. Mökit numero 101-105.