Leirintäalue

Campingalueella on keittolevyt, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, lämmin sekä kylmä vesi, suihku- ja wc-tilat erikseen miehille ja naisille. Orilammen puolella huoltorakennus lisää viihtyvyyttä karavaanareille tai telttailijoille. Sähköliitäntä on sekä Orilammen että Vuohijärven puolella.

 

Alueemme tarjoaa monenlaisia vapaa-ajan toimintamahdollisuuksia. Kesällä on tarjolla kaksi uimarantaa, kalastusta, leikkikenttä, tenniskenttä ja vesibussiristeilyjä. Syksyllä voi tehdä ruskaretkiä, marjastaa ja sienestää. Valaistu ulkoilulenkki on pituudeltaan 1,5 kilometriä Talvella lenkkipolut muuttuvat hiihtoladuiksi, jotka ovat jokaiselle sopivia ja vaihtelevia. Onkijoille on pilkkimahdollisuus.

 

Iltaisin on tanssia A-oikeuksin varustetuissa ravintoloissamme. Sahanpatruunan pitopöydän herkut ovat tarjolla kesäisin joka päivä klo 11.30 - 15.00 ja heinkäuussa sunnuntaisin brunssi.

 

Valmistunut kaudelle 2015 eteenpäin 6 uutta leirintäpaikkaa Orilammen puolelle omalla rannalla ja laiturilla. 

 

Palvelut

Kemiallisen wc:n tyhjennys

Keittiö

WC ja suihkut

Asiakassaunavuorot kuuluvat leirintähintaan

Myynnissä kaasua

Uimaranta

 

Leirintämökit

Sijaitsevat Orilammen puolella olevalla leirintäalueella. Mökkejä on kuusi kappaletta jotka ovat käytössä ainoastaan kesäisin. Kahden hengen mökeissä ei ole mukavuuksia.